Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


26 Οκτ 2010

Σοβαρά προβλήματα σε Αχαΐα και Ηλεία από την ισχυρή καταιγίδα

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στην Πάτρα, τα Βραχνέικα και την Κάτω Αχαΐα από την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή σήμερα τα ξημερώματα. Προβλήματα παρουσιάστηκαν, επίσης, στη Βάρδα Ηλείας, στην Κυλλήνη, αλλά και στην Αττική.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 50 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια σπίτια και καταστήματα στην Πάτρα και χρειάστηκε να επέμβει σε 20 περιστατικά, ενώ σημειώθηκαν συνεχείς διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της πόλης αλλά και του νομού Ηλείας.

Καταστήματα και κατοικίες πλημμύρισαν και στην Κυλλήνη, αλλά και τη Βάρδα Ηλείας, ενώ στην Αχαΐα καταστράφηκαν καλλιέργειες.

Προβλήματα αντιμετώπισαν και αρκετές περιοχές της Αττικής.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια στις περιοχές της Καλλιθέας, της Βάρκιζας, του Κερατσινίου και της Νεάπολης, ενώ ζημιές υπέστησαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στο Γέρακα από χαλαζόπτωση.

Δέντρα έπεσαν στη Δραπετσώνα, την Κυψέλη, τα Σεπόλια και το Κερατσίνι. Στο Κερατσίνι, δε, τρεις οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά του και χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστούν.
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...