Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


1 Μαρ 2011

Nεκροί δύο αστυνομικοί σε συμπλοκή με ληστές ,Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ μετά από καταδίωξη



Νεκροί είναι οι δύο από τους τέσσερις, 23χρονους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τραυματίστηκαν το απόγευμα σε συμπλοκή με ληστές. Στο χειρουργείο βρίσκονται οι άλλοι δύο.

Το περιστατικό συνέβη όταν οι τέσσερις αστυνομικοί έκαναν σήμα σε ένα τζιπ να σταματήσει επί της λεωφόρου Κηφισού, μετά από καταγγελία για κλοπή σε περίπτερο.
Το τζιπ δεν σταμάτησε και οι αστυνομικοί άρχισαν να το καταδιώκουν φτάνοντας μέχρι το ύψος του Ρέντη, στη Λαχαναγορά, στον παράδρομο της λεωφόρου Κηφισού.

Τότε οι επιβάτες του τζιπ άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, εναντίον των αστυνομικών.

Οι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Αυτή τη στιγμή χειρουργούνται ένας με τραύμα από σφαίρα στην κοιλιά και άλλος ένας με τραύμα στο γόνατο.

Οι δυνάμεις της  Αστυνομίας βρίσκονται «επί ποδός» προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες, ενώ το κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε και κλεμμένες πινακίδες εντοπίστηκε μερικές ώρες μετά στο Ρέντη.NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...