Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


2 Μαρ 2011

Tον Ιούνιο κουρεύουν τα δώρα στους Δημόσιους υπάλληλους


thumb
Της Μιχαλούς
Μαχαίρι βάζουν στα τέλη Ιουνίου σε όλα τα επιδόματα εορτών και αδείας, στο σύνολο  των  υπαλλήλων  του Δημοσίου τομέα, οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ενιαίο μισθολόγιο.

Το τελευταίο κουτσουρεμένο δώρο θα το πάρουν οι 768.000 δημόσιοι υπάλληλοι το Πάσχα που μας έρχεται. Το ίδιο διάστημα όμως αναμένεται να «κουρέψουν» με τις εντολές της τρόικας , όλα τα επιδόματα που δεν σχετίζονται με την παραγωγικότητα καθώς και κάθε είδους παροχές.
Αν και  η  μισθολογική δαπάνη που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό ήδη
μειώθηκε το 2010 κατά 11% έναντι του 2009 ( η μείωση οφείλεται πρωτίστως στη μείωση των επιδομάτων και δευτερευόντως στην αποχώρηση των 53.000 υπαλλήλων από το Δημόσιο)…. Στους όμως τροικανούς δεν φθάνει μόνο αυτό θέλουν ακόμη περισσότερο αίμα… Επιτάσσουν το ενιαίο μισθολόγιο να ενεργοποιηθεί τον Ιούνιο.
Η... εξοικονόμηση μισθολογικής δαπάνης που θα προκύψει για το φετινό Προϋπολογισμό εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 500 εκατ. ευρώ.
Ωστόσο την ίδια στιγμή η βουλευτική αποζημίωση ξεπερνά κατά πολύ τα 6.500 ευρώ (για καθαρά μιλάμε) το μήνα. Σας παραθέτουμε επίσημο έγγραφο από την εφορία. Τα δικά τους τα διαφυλάσσουν καλά. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι τα εύκολα θύματα!ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...