Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


28 Απρ 2011

Οριακό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ


Οριακό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ


Βραχεία «κεφαλή», μόλις μίας ποσοστιαίας μονάδας εμφανίζεται να διατηρεί το ΠΑΣΟΚ, έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης της VPRC που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα». Στην πρόθεση ψήφου (με αναγωγή των αναποφάσιστων) το κυβερνών κόμμα προηγείται με 31,5%, έναντι 30,5% της ΝΔ και ακολουθούν το ΚΚΕ με 12%, ο ΛΑΟΣ με 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,5%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 1,5%.

Θέλουν έξοδο
Το 50% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να απεμπλακεί από το Μνημόνιο, το 28% πως πρέπει να τηρήσει του όρους του, ενώ το 14% δηλώνει ότι δεν γνωρίζει του όρους ή το Μνημόνιο. Ταυτόχρονα το 63% υποστηρίζει ότι για την έξοδο της χώρας από την κρίση υπήρχαν και άλλες λύσεις, ενώ μόλις το 14% πιστεύει ότι το Μνημόνιο ήταν η μοναδική λύση.
Αναφορικά με τον τρόπο που η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει την κρίση το 66% δηλώνουν «καθόλου ικανοποιημένοι», το 23% «όχι και τόσο», το 9% «αρκετά ικανοποιημένοι» και 1% «πολύ ικανοποιημένοι». Το 80% των ερωτηθέντων, τέλος, θεωρούν ότι η χώρα κινείται σε «λάθος κατεύθυνση», το 12% σε «σωστή» και το 6% «ούτε σε λάθος ούτε σε σωστή κατεύθυνση».ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...