Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


3 Μαΐ 2011

Ομπάμα Κίλ Λάντεν !!!!



Πάλι μας έχουν για κουτούς.
Πάλι πάνε να μας ταΐσουν  με το ζόρι τα σκουπίδια τους.
Πάλι πάνε να στροφάρουν το μυαλό μας κατά ‘κει που θέλουν αυτοί.
Από το πρωί όλα τα παραδοσιακά και ψηφιακά (!) ΜΜΕ  ασχολούνται με το να αναμεταδίδουν την επίσημη άποψη του λευκού κήπου και του μαύρου ενοίκου του.

Ένα κάρο σκουπίδια λέχθηκαν, γράφτηκαν και οπτικοποιήθηκαν για να μας πείσουν ότι ο Μπίν Λάντεν  σκοτώθηκε σήμερα, από τον τρομερό στρατό των ΗΠΑ.
(τα λεφτά τους πιάνουν τόπο).
Επίσημα μεγάλα ενημερωτικά Ελληνικά sites δεν κάνουν καμία κριτική.
Απλά είναι φερέφωνα των αφεντικών που τραβούν τα σχοινάκια που κινούν τον μαύρο ένοικο του λευκού κήπου.
Αμερικάνοι αξιωματούχοι ανακοινώνουν την δολοφονία του Μπίν Λάντεν μέσω του λογαριασμού τους στο Twitter !!!
Πάντως ο Λάντεν είναι νεκρός. Το είπε και ο Ομπάμα μία ώρα μετά την ανακοίνωση του αξιωματούχου στο Twitter. Θα μου πεις το είχε πει και ο προηγούμενος ένοικος του λευκού κήπου και ξεφτιλίστηκε πανηγυρικώς αμέσως μετά.

Απίστευτες μαΚακίες.
Οποιοσδήποτε με IQ ίσο με αυτό του ραδικιού, βλέποντας αυτή την παράσταση παρτάλι, πείθεται για το ακριβώς αντίθετο.

( το παραπάνω δεν ισχύει για τους Αμερικάνους )
( Πότε έχουμε εκλογές στην Αμερική ; )

Κάθε νοήμων πολίτης του πλανήτη με αφορμή τα παραπάνω, πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται ανάποδα:

v      Ο Μπίν Λάντεν ζεί ;
v      Αν όχι, πόσο καιρό είναι νεκρός, γιατί το έκρυψαν και γιατί το βγάζουν τώρα;
v      Αν τον σκότωσαν σήμερα ( τον Μπιν), μπορείτε να σκεφτείτε την έκπληξή του ( του Μπιν),  όταν είδε ξαφνικά να μπουκάρουν τα φιλαράκια του (CIA), που το μεσημέρι πήγαν την πίτσα (ζαμπόν – τυρί) του παιδιού του (του Μπιν), συντηρώντας τον μέχρι τώρα πλουσιοπάροχα (τον Μπιν), τζαμπαντάν με έξοδα του Αμερικανού φορολογούμενου (των μαλάκιδων) και να τον πυροβολούν (τον Μπιν); 
v      Αν πέθανε ο Μπιν Λάντεν πέθανε και η Αλ-Κάιντα; 

Πότε είπαμε έχουμε εκλογές στην Αμερική ;
Τέλος πάντων, ας πούμε ότι αυτή η ιστορία βρομάει λίγο, αλλά και εγώ έχω το κλασικό, δύσπιστο, διαστροφικό  Ελληνικό μυαλό.

Άσχετα από το από πότε τους ήταν άχρηστος και τελικά, τον έφαγαν μόλις σήμερα – ας το δεχτώ - , αυτό που πρέπει να ψάξω, είναι το γιατί το παρουσίασαν σήμερα, έτσι όπως το παρουσίασαν (με όλη αυτή την τρύπια ιστορία) και τι εξυπηρετεί αυτή την στιγμή ο θάνατος του Μπίιν Λάντεν.

v      Κάτι άκουσα ότι πάνε να περάσουν το δόγμα σοκ και στην Αμερική.
v      Πρέπει να κατεδαφίσουν έμαθα και το Εμπάιαρ Στέιτ.
(ίσως βοηθήσουν σ’ αυτό οι Ταλιμπάν).
v      Έχουν δύσκολες εποχές και ο μαύρος ένοικος του λευκού κήπου, πρέπει να ξαναψηφιστεί, γιατί δεν πρόλαβε να τελειώσει συνεχίζοντας το έργο του πρώην πως τον λένε (Μπούς).
v      Με την Αλ-Κάιντα ζωντανή, δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις μεταρρυθμίσεις των Αφρικανικών πολιτευμάτων, αφού τώρα πια είναι αρωγοί των καταπιεσμένων μαζών και αυτός ήταν ο κλασικός ρόλος της Αλ-Κάιντα.
v      Ίσως τα μεγάλα αφεντικά αποφάσισαν να μαζέψουν τα πολυέξοδα Αμερικανικά στρατά (λόγω κρίσης και πιθανής χρεοκοπίας) από τις υπό κατοχή χώρες Αφγανιστάν, Ιρακ, Πακιστάν, και έψαχναν να βρουν ένα τρόπο. Τώρα χωρίς βαρβάρους τι να κάνουν εκεί κάτω; Τελείωσαν βλέπεις και το έργο του εκδημοκρατισμού αλλά και της ανασυγκρότησης των δύστυχων κρατών. Άρα τώρα μπορούν να την κάνουν με  ελαφρά πηδηματάκια.
v      Στα υπό κατοχή κράτη θα ξεσπάσουν αναταραχές που θέλουν δεν θέλουν, θα εξυπηρετήσουν τα Αμερικανικά συμφέροντα.
v      Απ’ την άλλη πρέπει να σφίξουν λίγο οι κώλοι με τον φόβο της παγκόσμιας  τρομοκρατίας. Θα τραβήξουν λίγο το σχοινί, θα κόψουν λίγο απ’ αυτό που λέμε ανθρώπινα δικαιώματα, ο φόβος φυλάει τα έρμα και έτσι οι λαοί θα θέλουν να μπουν οικειοθελώς, κάτω από την ομπρέλα του παγκόσμιου αστυνόμου.
Περιμένω βέβαια και κάποιες εκατόμβες θυμάτων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες λόγω τρομοκρατικών χτυπημάτων από αγανακτισμένους ισλαμιστές ή κατευθυνόμενων και εκτελεσμένων από χριστιανούς πράκτορες.
v      Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι τα πράγματα πάνε κατ’ ευχήν (για τους Αμερικάνους) και στην Συρία. Ο λαός (χύνοντας πολύ αίμα) θα φάει  τον μονάρχη του, οι Αμερικάνοι θα τους «σώσουν», οι Σύριοι θέλουν δεν θέλουν θα φάνε στην μάπα μία δεκαετή τουλάχιστον κατοχή και το καλό (για τους Αμερικάνους) είναι ότι θα βρεθούν δίπλα στην Περσία, που θα νοιώσει την ανάσα των ΗΠΑ στο σβέρκο της.
v      Στην Σαουδική Αραβία, η Αλ-Κάιντα είχε μεγάλη απήχηση στον λαό.
Η αγανάκτηση θα φάει τους παχουλούς βασιλιάδες και η χώρα θα πέσει σαν ώριμο φρούτο στο καλάθι των ΗΠΑ.
v      Στο τέλος ένα είναι σίγουρο.
Οι ΗΠΑ έχουν κάποιο χοντρό πρόβλημα.
Κάτι δεν τους βγήκε στην παγκόσμια σκακιέρα.
Αποφάσισαν να κλείσουν (ή να ανοίξουν ? ) το θέμα Μπίν Λάντεν.Μπορεί απλά να θέλουν να επισπεύσουν κάποια γεγονότα. 
     Έτσι τράβηξαν από το καπέλο τον λαγό.
Όπως και να έχει η κατάσταση, αυτοί θα βρουν τον τρόπο, ακόμη και στα δύσκολα, να τα μαζέψουν, να τα πασαλείψουν και να μας τα παρουσιάσουν όπως θα θέλουν.

Κρατάω ότι μαζί με τον Μπίν Λάντεν σκοτώθηκαν ο αδελφός, η γυναίκα και το παιδί του.
Επίσης γιοί, νύφες και εγγόνια του Καντάφι σκοτώθηκαν μετά από «χειρουργικό» χτύπημα με «έξυπνες» βόμβες που έπεσαν στις κρεβατοκάμαρες τους.

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις, μου έδωσαν οι παρακάτω παπαριές ανακατεμένες με κάποιες ειδήσεις (?) που άκουσα, είδα, και διάβασα στα Ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης:


v      οι φωτογραφίες της σορού δε δόθηκαν στη δημοσιότητα και το πτώμα του ερρίφθη στη θάλασσα χωρίς να το έχει δει κανείς, με τις αμερικανικές αρχές να προβάλλουν το επιχείρημα, ότι αυτό απαιτούν τα ισλαμικά έθιμα. 

v      Ιμάμης από το Παρίσι: «το σώμα ενός νεκρού πρέπει κατ’ αρχάς να πλυθεί με σαπούνι, στη συνέχεια με καθαρό νερό και τέλος με νερό αναμεμειγμένο με καμφορά, προτού τυλιχθεί με τρία κομμάτια ύφασμα». «Ο ενταφιασμός γίνεται στη γη, χωρίς φέρετρο. Το πτώμα πρέπει να τοποθετηθεί παράλληλα με τη Μέκκα, το κεφάλι του νεκρού να είναι ελαφρά γυρισμένο προς τα δεξιά, ώστε το πρόσωπό του να στρέφεται προς την Κάαμπα, τον ιερό τόπο της Μέκκας»

v      σύμφωνα με αξιωματούχο του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν έτυχε κανονικής θρησκευτικής τελετής στη γέφυρα του αμερικανικού αεροπλανοφόρου Καρλ Βίνσον, κατά πλήρη σεβασμό των μουσουλμανικών παραδόσεων προτού η σορός του ριφθεί στην θάλασσα, ανοικτά της Θάλασσας του Ομάν. 

v      Πρόκειται για μία αποστολή που απαιτούσε χειρουργική ακρίβεια και μέγιστη δυνατή ταχύτητα.

v      Στη διάρκεια της συμπλοκής, σκοτώθηκαν επίσης ο αγγελιοφόρος του Μπιν Λάντεν, ο αδελφός του, ένας από τους γιους του Μπιν Λάντεν, καθώς και μία γυναίκα (μία εκ των συζύγων του), την οποία, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, ο Μπιν Λάντεν χρησιμοποίησε ως «ασπίδα», αλλά απ’ ότι φάνηκε ο στρατιώτης με το «ψυχρό» αίμα εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Νο1 καταζητούμενο, καρφώνοντας δύο σφαίρες στο κεφάλι. 

v      αποτελέσματα της εξέτασης DNA δείχνουν μια «πολύ αξιόπιστη ταύτιση» με τον επικεφαλής της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν. 

v      Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η CIA βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον εμπνευστή των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου χρησιμοποιώντας λογισμικό αναγνώρισης προσώπων και εξετάζοντας σωματικά χαρακτηριστικά όπως το ανάστημα. (?!!!!!?)

v      Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα που φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση αν οι φωτογραφίες θα δημοσιοποιηθούν.

v      Η σορός ερρίφθη στη θάλασσα, πιθανώς προκειμένου να αποφευχθεί το να γίνει ο τάφος του προσκύνημα.

v      τηλεοπτικά δίκτυα δημοσίευσαν εικόνες του παραμορφωμένου προσώπου του Μπιν Λάντεν, για να τις αποσύρουν λίγες ώρες αργότερα, διευκρινίζοντας ότι είναι πλαστές.

v      Τα πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα παραδέχθηκαν πως πρόκειται για πλαστή φωτογραφία και την απέσυραν. «Ήταν πράγματι μια πλαστή φωτογραφία, είχε ήδη κυκλοφορήσει στο Ίντερνετ το 2009»

v      «Ουδείς Αμερικανός, ούτε Πακιστανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά της» 


v      πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε μπροστά στο Λευκό Οίκο κρατώντας αμερικανικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των ΗΠΑ. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πανηγυρίσει και στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη.

v      «Το τρομοκρατικό δίκτυο της Αλ Κάιντα θα επιχειρήσει σχεδόν σίγουρα να εκδικηθεί για τη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν» δήλωσε ο αρχηγός της CIA Λίον Πανέτα

v      οι Αμερικανοί πολίτες που βρίσκονται σε περιοχές όπου πρόσφατα γεγονότα θα μπορούσαν να προκαλέσουν αντιαμερικανική βία καλούνται σθεναρά να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους εκτός σπιτιού και ξενοδοχείου και να αποφεύγουν τις μαζικές συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις» 

v      Κίνημα Ταλιμπάν του Πακιστάν, TTP  «Τώρα οι Πακιστανοί ηγέτες, ο πρόεδρος Ζαρντάρι και ο στρατός θα είναι οι πρώτοι στόχοι μας. Η Αμερική θα είναι ο δεύτερος στόχος μας»

v      Ωστόσο, ο άνθρωπος που φέρεται να μετέδωσε για πρώτη φορά την είδηση ότι ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός -μέσω Twitter- είναι ο Κιθ Έρμπαν, προσωπάρχης του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ. «Μαθαίνω από ένα αξιόπιστο πρόσωπο ότι σκότωσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν» έγραψε ο κ. Έρμπαν στον λογαριασμό του στο Twitter, τουλάχιστον μία ώρα πριν από το διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου.


Αυτό που με απασχολεί ιδιαίτερα:
Είναι δυνατόν η CIA να άφησε να βγουν αυτές οι παπαριές στον αέρα;
Ίσως πρέπει να το ψάξω ανάποδα !
Ο τίτλος είναι δανεισμένος από το koutipandoras.gr .  ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...