Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


26 Μαΐ 2011

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τα φαινόμενα στην ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα και είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι 7 μποφόρ στο βορειοανατολικό Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα στα βόρεια του νομού θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις, που το μεσημέρι θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή, στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές νεροποντές κυρίως στα ορεινά. Στα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, διαστήματα ηλιοφάνειας και το βράδυ υπάρχει πιθανότητα βροχής. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά (κίνδυνος χαλαζόπτωσης το μεσημέρι-απόγευμα), το βράδυ όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά πελάγη θα φτάσουν τοπικά 6 και πρόσκαιρα το πρωί στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...