Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


10 Μαΐ 2011

Άστατος και σήμερα ο καιρός

Άστατος για την εποχή θα είναι και σήμερα ο καιρός με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη και σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Στα ανατολικά προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας και βόρειοι άνεμοι που τοπικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Νεφελώδης με λίγες βροχές ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη, όπου ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Αττική και ενδέχεται να
σημειωθούν παροδικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί μεταξύ 11 και 20 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις θα σημειωθούν και στη Θεσσαλονίκη με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου ενώ στα δυτικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφελώδης με τοπικές βροχές προβλέπεται για σήμερα ο καιρός. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες και το μεσημέρι στο Ιόνιο και το απόγευμα πιθανώς στα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν σήμερα ενώ ενδέχεται να ξεσπάσουν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Παροδικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια αναμένονται για σήμερα στις Κυκλάδες ενώ στην Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου δεν αναμένεται να σημειωθεί σημαντική αλλαγή του καιρού, που θα είναι κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...