Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


8 Μαΐ 2011

Κερδίστε χρήµα στις συναλλαγές Δέκα έξυπνες κινήσεις µέσω Ιντερνετ, κινητών τηλεφώνων και ΑΤΜ


Κέρδη που µπορεί να φτάσουν σε εκατοντάδες ευρώ τον χρόνο και ανυπολόγιστα οφέλη από τηναποφυγήτης ταλαιπωρίας στις ουρές µπορούν να αποκοµίσουνόσοι αξιοποιήσουν τις καινοτόµες υπηρεσίες που προσφέρουν οι τράπεζες.

Λογαριασµοί ΔΕΚΟ, πληρωµή πιστωτικώ ν καρτών και κινητού τηλεφώνου, µεταφορές χρηµάτων στη στιγµή, εντός και εκτός Ελλάδας, είναιµερικές από τις συναλλαγές που µπορούν να γίνουν πλέον άκοπα και συχνά µε µηδενικό κόστος, αρκείκανείς να εξοικειωθεί µε τις ευκολίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Από τηνοθόνη του υπολογιστή, από τα ATM των τραπεζών, από το τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) ακόµη και από την οθόνη του iPhone ή του iPad, οι πελάτες των µεγαλύτερων τραπεζών µπορούννα πραγµατοποιήσο υν πλήθος συναλλαγών, για τις οποίες στοπαρελθόν θα έπρεπε να στηθούν στην ουρά. Η πιοχαρακτηριστική περίπτωση είναι η πληρωµή των λογαριασµών. Ξεχάστε την αναµονή στο γκισέ ή στο ταχυδροµείο, τις οφειλές πουλήγουν ήτα περιορισµένα χρονικά περιθώρια που υπάρχουν γιανα εξυπηρετήσει κανείς τις οφειλές του.

Πέρα από την «κλασική» αλλά σωτήρια λύση των πάγιων εντολών, οι τράπεζες δίνουν πλέον στους πελάτες τουςµια σειράαπό επιπλέον δυνατότητες.

Για παράδειγµα, µπορεί κανείς να χρησιµοποιήσει την πιστωτική του κάρτα για να πραγµατοποιήσει ηλεκτρονικές πληρωµές µέσω του Διαδικτύου οποιαδήποτε ώρα. Αντίστοιχα, µπορεί πια να κάνει πληρωµές σε ATM τραπεζών χρεώνοντας τον τραπεζικό του λογαριασµό.

Και µάλιστα, έχειτη δυνατότητα να εξοφλήσει όχι µόνο τους λογαριασµούς των ΔΕΚΟ, αλλά και µιας σειράς από άλλες, συνεργαζόµενες επιχειρήσεις, όπως για παράδειγµα εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, συνδροµητικής τηλεόρασης ή παρόχων υπηρεσιώνπρόσβασης στο Internet.

Πλήθος δυνατοτήτων δίνουν οι τράπεζες και σε όσους θέλουν να στείλουν χρήµατα. Πλέον, µε ένα µόνο τηλεφώνηµα µπορείκανείς να στείλει «ζεστό χρήµα»σε οποιονδήποτε, αρκεί ο αποδέκτης να βρίσκεται κοντά σε ΑΤΜ. Με τη µεταφορά των χρηµάτων, ο αποστολέας αποκτά έναν συγκεκριµένο κωδικό, µε τον οποίο ο αποδέκτης µπορεί να σηκώσει το συγκεκριµένο ποσό, ακόµα καιχωρίς να διαθέτει κάρτα αναλήψεων.

ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ. Πέρα από τις «παραδοσιακές» ηλε κτρονικέςσυναλλαγές,απότο Internetκαι ταATM, σηµαντικές ευκολίες προσφέρουν οι τράπεζες και σεεκείνουςπου κάνουν συναλλαγές µέσω τουκινητού τους τηλεφώνου. Το mobile banking, όπως ονοµάζεται, έχει εµπλουτιστεί µεπλήθος νέων υπηρεσιών, ενώ µια σειρά από τράπεζες έχουν αναπτύξειειδικές εφαρµογές για το iPhone.

Συγκεκριµένα, η Εθνική, ηAlpha Bank, ηEurobankκαι η Citibank έχουν µεταφέρειστο δηµοφιλές τηλέφωνο της Apple (και κατ’ επέκταση στα iPod Touch και iPad) τη λειτουργικότητα των«κλασικών» mobile banking υπηρεσιών τους. Επιτρέπουν έτσι – και µάλιστα δωρεάν – στους κατόχους της συσκευής να...παίζουν στα δάκτυλαµια σειρά απόκαθηµερινέςσυναλλαγές, από την ενηµέρωση για τα υπόλοιπα των λογαριασµών µέχρι την πληρωµή οφειλών και τη µεταφορά χρηµάτων.

Κάποιες τράπεζες έχουν αναπτύξει ειδικές εφαρµογές για το iPhone
Με τις νέες τεχνολογίες
οι πληρωµές
λογαριασµών ΔΕΚΟ, πιστωτικών καρτών και κινητών τηλεφώνων και οι µεταφορές χρηµάτων «στο λεπτό», εντός και εκτός Ελλάδας, είναι µερικές από τις συναλλαγές που µπορούν πλέον να γίνουν άκοπα και συχνά µε µηδενικό κόστοςNEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...