Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


16 Μαΐ 2011

Στάχτη και BURBERRY τους ενώνουν στην Ελλάδα του παραλόγου, του παραεμπορίου, της παρανομίας και του κάθε τι παρά για τον...παρά!


Γράφει Αναγνώστης
«Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» μου έλεγε η συχωρεμένη η γιαγιά, μόνο που δεν πρόλαβε (ευτυχώς) να ζήσει τα χάλια μας, όπου πλέον βρέθηκαν μαυρόσυκα κάτω από τη μηλιά του αμαρτήματος όπου η ανθελληνική αριστεροθολοκουλτούρα έκοψε το μήλο... στην παρότρυνση του «όφη» του νεοθωμανισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Από μικρό παιδί κοιτούσα με απορία από τη δεκαετία του 80 ακόμη, τους εργατοπατέρες και τους ψευτοαριστεριστές με τα πολύχρωμα μπλουζάκια νομίζοντας ότι το σύμβολο της αριστεράς και της ΓΣΕΕ ήτανε το κροκοδειλάκι της LACOSTE…
την εποχή όμως που η παγκοσμιοποίηση μας επιβάλλεται κατόπιν του συνοριακού μαζικού «βιασμού» μας από εκατομμύρια λαθρομετανάστες (μουσουλμάνους & ισλαμιστές κυρίως)ιδιαίτερα κατά την τελευταία δεκαετία, ο πολυπολιτισμικός ανθελληνισμός δείχνει να ενώνεται...
με την ανθελληνική θολοκουλτούρα στη στάχτη και στη… BURBERRY των μαύρων καβαλάρηδων καίγοντας ακόμα και τα πράσινα και κόκκινα κροκοδειλάκια της ελληνικής ποικιλίας syndicalicious mizadorious!
Η τραγική ειρωνεία είναι, ότι οι περισσότεροι νεοέλληνες αποξενωμένοι από την παιδεία της ψυχικής πληρότητας και εκδιωκόμενοι από τις ηθικές και πνευματικές αξίες του έθνους και της πατρίδας, μαϊμουδοκαλύπτουν τα ψευδή κενά της υλιστικής εξάρτησης με την υποβολή τους αγοράζοντας κάθε είδους μαϊμού στάχτη και… BURBERRY.
Κρίμα… είναι άσχημο και σκληρό το θήραμα να ταΐζει τον ίδιο τον «κυνηγό του» ! ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...