Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


25 Ιουν 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΟ 2014 Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !




Ο Δημήτρης Καζάκης μιλάει για την πορεία του Ελληνικού χρέους, τα σχέδια της Αμερικής για την Ελλάδα, το IMF και το ρόλο που θα παίξει η Ελλάδα στη δημιουργία της Παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αν τα σενάρια του κ.Καζάκη είναι αληθή, τότε μιλάμε για την επιβεβαίωση μεγάλου πλήθους συνωμοσιών, που ήθελαν την Ελλάδα να γίνεται η χώρα που θα καταστρέψει το ευρώ,
δημιουργώντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου, ισχυρού και σταθερού παγκόσμιου νομίσματος. Άλλοι το λένε παγκόσμια κυβέρνηση, ο ΓΑΠ παγκόσμια διακυβέρνηση, άλλοι παγκόσμια δικτατορία και άλλοι "Αποκάλυψη". Λέτε να έχει δίκιο ο Λιακόπουλος που φωνάζει για το ρόλο των Ελλήνων στο όλο παιχνίδι...; Ίδωμεν..

Είναι πάντως λογικό να σκεφτεί κανείς, χωρίς μάλιστα να έχει γνώσεις οικονομικών, πως η ενδεχόμενη οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας, θα έχει ολέθριες συνέπειες για το νόμισμα της Ευρωζώνης. Δεδομένου ότι, τα μέτρα που πάρθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες δεν είχαν κανένα απολύτως αποτέλεσμα αλλά και ότι οι "εταίροι" μας δε δείχνουν να τους καίγεται καρφί που η Ευρώπη καταρρέει, μάλλον ο Καζάκης έχει δίκιο.

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΟ 2014 Η ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !


 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...