Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


3 Ιουν 2011

Βροχές σήμερα, άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές και καταιγίδες στα βόρεια ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Στην Αττική, αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές
βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές στα ανατολικά, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο, στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά αναμένονται αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά της βόρειας χώρας θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...