Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


11 Ιουν 2011

Τα σκοτεινά σχέδια του κ. ΕρντογάνΕιδικού Συνεργάτη

Παραμονές εκλογών στην Τουρκία. Όπως είναι  φυσικό πολλοί αρθρογράφοι αναλύουν  και κρίνουν την πολιτική του πρωθυπουργού κ.Ερντογάν.  Ανάμεσά τους και  η κ. Ζαχιντέ Ουτσάρ που στην ιστοσελίδα  internetajan γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Βιάζονται οι βαρόνοι του κόσμου. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές στερεύουν. Και αυτοί δεν θέλουν να τις μοιραστούν με τους άλλους που τους θεωρούν ασήμαντα ανθρωπάκια.

Οι αφέντες του κόσμου θέλουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σύντομα σε ένα χωριό.

Θέλουν να μετατρέψουν όλα τα εθνικά κράτη σε τέσσερα:  ΗΠΑ, Ε.Ε, Αφρικανική Ένωση, Ασιατική Ένωση και στη συνέχεια να γίνουν όλα ένα και μοναδικό κράτος. Αρχικά τα κράτη μέλη θα χάσουν τα χρήματα τους και μετά τις ένοπλες δυνάμεις τους.

Το περιτύλιγμα είναι πολύ όμορφο. Ηχεί ευχάριστα στο αυτί. Ένας κόσμος χωρίς σύνορα , ειρηνικός, χωρίς πολέμους…

 Οι ληστές, οι σατανάδες του κόσμου θέλουν στην πραγματικότητα να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια ανοιχτή φυλακή με μια γλώσσα, μια θρησκεία, μια τράπεζα και ένα κέντρο εξουσίας.

Μέρος των σχεδίων τους είναι το τσιπάκι στις ταυτότητες. Το κόμμα του κ. Ερντογάν άρχισε να το εφαρμόζει στην περιοχή Μπόλου. Χάρη σε αυτό το τσιπάκι θα ελέγχεται κάθε συμπεριφορά του ανθρώπου . Αυτοί που θα θέλουν να αντισταθούν, να επαναστατήσουν θα τους κλείνουν το τσιπάκι και δεν θα μπορούν να κάνουν ούτε ένα βήμα.

Ο κ. Ερντογάν είναι  ένας εκλεγμένος ηθοποιός που θα διαπραγματευτεί τη χώρα του για να υπηρετήσει το σχέδιο της δημιουργίας ενός και μοναδικού κράτους. Παίζει το ρόλο που του έχουν αναθέσει. Και εισπράττει με το παραπάνω το αντίτιμο του ρόλου του.

Το ένα και μοναδικό κράτος θα έχει μία θρησκεία. Ο κ. Ερντογάν δεν είναι ένας εκ των προέδρων του διαθρησκευτικού διαλόγου; Το άγαλμα που στήθηκε στην Ισπανία για το διάλογο αυτό είναι αποκαλυπτικό. Ένας Μουσουλμάνος προσκυνάει κρατώντας ένα Ευαγγέλιο στο χέρι. Πίσω από την πλάτη του ένας Χριστιανός διαβάζει την Τορά  και πίσω από αυτόν ένας Εβραίος κρατά το Κοράνι. Η  μοναδική θρησκεία θα είναι Μουσουλμανο-Προτεσταντική –Ευαγγελική ζυμωμένη με την Καμπάλα.

Θυμηθείτε την εμφάνιση του Ερντογάν στην πολιτική. Σώπασαν οι πάντες όταν εκλέχτηκε με εικονικό τρόπο βουλευτής από την περιοχή του Σιίρτ.

Επισκέφθηκε τον Μπαϊκάλ  (αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος), το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο και κατάφερε να τους πείσει με τη «μαγική του δύναμη». Τα θεσμικά όργανα και τα πρόσωπα που βρήκαν επαρκείς τις εξηγήσεις του στην πραγματικότητα ενέκριναν το ίδιο το θηρίο τους.  Έκτοτε συνεχίζουν να το κάνουν. Έτσι άνοιξε η πόρτα για τους Γώγ και Μαγώγ.

Ο Ατατούρκ οραματιζόταν ένα ανεξάρτητο εθνικό κράτος. Απέδειξε στον κόσμο ότι μπορούν και τα καταπιεσμένα έθνη να πολεμήσουν και να νικήσουν τους ιμπεριαλιστές. Για αυτό πρέπει να σβήσει από τις μνήμες αυτή η δύναμη.

Θυμηθείτε ότι ο στρατηγός  Χιλμί Οζκιόκ θέλησε να βγάλει το πρόσωπο του Ατατούρκ από το σήμα των Χερσαίων Δυνάμεων .

Ο Ερντογάν και η παρέα του διαστρεβλώνουν συνεχώς την ιστορία και ακολουθούν το σχέδιο.  Στη δίκη στη Σιλιβριά  εφαρμόζουν το δίκαιο του Γκουαντάναμο. Εάν κερδίσει τις εκλογές θα ξαναγράψει το σύστημα δικαίου.

Σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει πρέπει να υποδαυλίσει την εθνική ενότητα της χώρας. Η σύγκρουση Αλεβίδων-Σουννιτών είναι ένα μέρος του σχεδίου.

Αυτό που σχεδιάζεται για την Τουρκία είναι μια σύγκρουση μεταξύ Τούρκων-Κούρδων. Το Κόμμα του κ. Ερντογάν έχει προετοιμάσει το έδαφος για αυτό.  Μετά θα πλακώσουν στη χώρα τα Η.Ε και το ΝΑΤΟ.

Ο Δαυίδ Ροκφέλερ έλεγε: «Για να εξαφανίσεις τον εχθρό πρέπει να προκαλέσεις τον αλληλοσκοτωμό του. Διαιρείς το στρατό στα δυο και ενισχύεις και τις δυο πλευρές. Μετά καταλαμβάνεις τη χώρα»!

Εάν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα τεκταινόμενα στην Τουρκία θα αντιληφθεί ότι επανασχεδιάζεται για το ένα και μοναδικό κράτος.

Ο σχεδιασμός αυτός έχει ανατεθεί στον κ. Ερντογάν. Πρωταγωνιστεί σε ρόλο που του έχουν αναθέσει οι Εωσφόροι για να δημιουργήσουν ένα κράτος.

Η χώρα του Νεμρώδ θα είναι αυτή που θα εξουσιάζει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.  Σήμερα οι πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ αυτών που μεταφέρουν ξύλα στη φωτιά του Νεμρώδ ή νερό για να σβήσουν τη φωτιά του.  Η επιλογή τους θα καθορίσει και το μέλλον τους, αν θέλουν δηλαδή να παραμείνουν άνθρωποι ή να γίνουν σκλάβοι». ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...