Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


24 Ιουν 2011

Μεγαλύτερες σε διάρκεια οι διακοπές ρεύματος σήμερα

Σε μεγαλύτερες σε διάρκεια εκ περιτροπής περικοπές ρεύματος, που μπορεί να φτάσουν και στις πέντε ώρες (από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.) ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σήμερα η ΔΕΗ.
Όπως ανακοίνωσε, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ για πέμπτη συνεχή ημέρα, τέθηκαν εκτός λειτουργίας επιπρόσθετα 3 θερμικές μονάδες συνολικής ισχύος 750 MW και μία μονάδα λόγω βλάβης καθαρής ισχύος 270 MW.

Η ΔΕΗ θα ανακοινώσει "μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα" το πρόγραμμα των διακοπών ρεύματος. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή 210-9298100, ενώ οι χρήστες "έξυπνων" κινητών τηλεφώνων θα μπορούν να ενημερώνονται για τις διακοπές μέσω εφαρμογής που διατίθεται δωρεάν.
Επίσης, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής στην Κρήτη (από 20:30 έως 22:00) και στη Ρόδο (από 19:30 έως και 22:00).
Εκπρόσωποι της επιχείρησης υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μπλακ άουτ. Απευθύνουν, πάντως, έκκληση στους καταναλωτές να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, ανελκυστήρων κ.λπ., κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 11:00 έως 16:00 και από 20:00 έως 22:00.
Χθες το βράδυ, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ ανακοίνωσαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, καθώς η συνάντηση του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ με τον υπουργό Οικονομικών, Ευαγ. Βενιζέλο, απέβη άκαρπη. «Η κυβέρνηση εμμένει στις θέσεις της, ο αγώνας συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, διευκρινίζοντας ότι οι απεργίες θα συνεχιστούν έως τις 30 Ιουνίου, οπότε αναμένεται η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...