Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


19 Ιουλ 2011

Δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα από τους ιδιοκτήτες ταξί


Οι ιδιοκτήτες ταξί δίνουν νέο ραντεβού δίνουν οι ιδιοκτήτες ταξί σήμερα έξω από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στην οδό Μάρνης, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι. Ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν πορεία (πεζή) στο Σύνταγμα. Κλειστή αυτή την ώρα η οδός Μάρνης, από πλατεία Βάθης έως Πατησίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους μέχρι την Παρασκευή. Αύριο προγραμματίζουν να συγκεντρωθούν έξω από το υπουργείο Υποδομών.

Οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα στο λιμάνι του Πειραιά και στην Αττική Οδό, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στο λεκανοπέδιο Αττικής και απίστευτη ταλαιπωρία στους χιλιάδες ταξιδιώτες.

Στη συνέχεια σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν τους επετράπη να προσεγγίσουν το Σύνταγμα, αφού η Τροχαία απέκλεισε με γερανούς την πρόσβαση στο Κέντρο.

Τελικά, λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι αποφάσισαν να αποχωρήσουν από όλες τις οδικές αρτηρίες.

Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα

Το νέο λιμάνι της Πάτρας απέκλεισαν το πρωί της Τρίτης οι ιδιοκτήτες ταξί. Τη Δευτέρα δημιουργήθηκε ένταση κοντά σε ξενοδοχείο του Ρίου, όταν οι αυτοκινητιστές επιχείρησαν να πλησιάσουν το χώρο όπου επρόκειτο να γίνει περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, η οποία τελικώς αναβλήθηκε.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά τους ιδιοκτήτες ταξί, κάνοντας χρήση χημικών ενώ εκείνοι απάντησαν με πέτρες.

Κινητοποιήσεις πραγματοποιούν οι αυτοκινητιστές και στην Ηλεία, όπου έχουν αποκλείσει το λιμάνι στο Κατάκολο.

Αποκλεισμένο και από τις δύο εισόδους του είναι το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά και το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη από ιδιοκτήτες ταξί.NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...