Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


21 Ιουλ 2011

ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
*ΣΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ –ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΜΑΚΡΑΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ .ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΒΕΙ 2 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-2 ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ 2 ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ.
*ΤΑ CONTAINERS ΗΣΑΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΜΗΝΕΣ. Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 80%.ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 423-43 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ /ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟ ΟΛΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΟΘΑΛΑΜΟΥ.
*ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ-ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ- ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ/ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 40-50 ΧΛΜ(ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΑΕΡΙΩΝ). ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΠΟΙΑ/ΛΙΓΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ….ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ…
*ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ….
*ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΥΧΟΝ ΘΕΡΜΟΒΑΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ…
*ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟ ΣΚΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 38 ΜΕΤΡΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ 65 ΠΛΑΤΟΣ. ΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΈΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ 450-460 ΤΟΝΩΝ.
*Ο ΗΡΩΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
*ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ.
*ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΝΑΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ…
*ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟΙ ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΣΚΕΠΑΣΤΡΑ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ -ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ -ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ.
*ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!
*ΤΕΛΟΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ –ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ-ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ , ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ….ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ….ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...