Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


19 Σεπ 2011

Η Roche κόβει τα φάρμακα στα νοσοκομεία που χρωστούν


 

Τις παραδόσεις φαρμάκων κατά του καρκίνου και άλλων ασθενειών προς τα δημόσια νοσοκομεία, που δεν πλήρωσαν τα χρέη τους προς αυτή, διέκοψε η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Roche Holding AG, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.
Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής, Σεβεριν Σβαν, έχουν ενισχυθεί οι παραδόσεις των συγκεκριμένων φαρμάκων στα φαρμακεία, τονίζοντας ότι έχουν αποδειχθεί πιο αξιόπιστα στις πληρωμές τους.

Οι ασθενείς σε μερικά νοσοκομεία θα πρέπει να απευθύνονται στα φαρμακεία, έχοντας σχετική συνταγή γιατρού, ενώ σε περιπτώσεις καρκίνου, τα φάρμακα θα αγοράζονται από τους ασθενείς, οι οποίοι θα τα πηγαίνουν στα νοσοκομεία για να πραγματοποιηθεί η θεραπεία.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Roche, σύμφωνα πάντα με την WSJ, προειδοποίησε ότι θα λάβει αντίστοιχα μέτρα και για άλλες χώρες, όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία. "Υπάρχουν νοσοκομεία δεν έχουν πληρώσει για τρία ή τέσσερα χρόνια. Φτάνουμε σε ένα σημείο όπου η επιχείρηση δεν είναι πλέον βιώσιμη", τόνισε.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...