Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


29 Οκτ 2011

Περίεργη σιωπή των διεθνών ΜΜΕ για τα χθεσινά…



 Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να αναζητήσουμε, στις ιστοσελίδες των γνωστότερων διεθνών ΜΜΕ, κάποια αναφορά για τα χθεσινά γεγονότα σε ολόκληρη τη χώρα. Παντού σιγή, με ελάχιστες εξαιρέσεις.



Περιέργως, τα ξένα ΜΜΕ που όταν έπεφτε μια πέτρα στην Αθήνα έβγαζαν… έκτακτο παράρτημα, επί των χθεσινών γεγονότων δεν
κάνουν κάποια σοβαρή αναφορά, ή στην καλύτερη περίπτωση ασχολούνται ακροθιγώς με τα γεγονότα, χωρίς την εκτενή κάλυψη που θα ανέμενε κανείς. Πιο περίεργη δε είναι η απόλυτη σιωπή των τουρκικών ΜΜΕ. Μια ενδεχόμενη – μη συνωμοτική ερμηνεία – είναι το ότι πολλοί έχουν συμφέρον από την εφαρμογή της συμφωνίας στην Ε.Ε. για το ελληνικό χρέος, αφού σε κάθε διαφορετική περίπτωση οι επενδύσεις τους στην Ελλάδα θα πάνε… στον πάτο, κάτι που τους έκανε να ξεχάσουν ξαφνικά πολύχρονες πρακτικές με τη στοχοποίηση και επικοινωνιακή «περιποίηση» της χώρας με κάθε ευκαιρία… Εντύπωση προκάλεσε επίσης το ότι χθες κόπτονταν για την παρέλαση και την εθνική εορτή πολιτικοί ταγοί, οι οποίοι τεκμηριωμένα, αν δουν και μόνο Χακί, κάνουν… εμετό.
Το βέβαιο είναι πλέον ότι βρισκόμαστε ενώπιον πολιτικών εξελίξεων, όποιες και αν είναι αυτές, αφού το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία αρχίζει και παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...