Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


28 Αυγ 2012

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ:"Ως εδώ! Ώρα όχι για λόγια αλλά για πράξεις". Άρθρο του Ε. Σαρτζετάκη

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ:`Ως εδώ! Ώρα όχι για λόγια αλλά για πράξεις`. Άρθρο του Ε. ΣαρτζετάκηΤου Ε. Σαρτζετάκη
Μέλος ΔΣ ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.


Στην Ελλάδα του 1821 του 1940 οι πρόγονοι μας αγωνιστές, ήρωες της επανάστασης και του Β! Παγκοσμίου Πολέμου, χωρίς κανένα συμβιβασμό, θυσιάστηκαν και έπεσαν υπέρ πατρίδος για να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια τους την ελευθερία τους, την Εθνική τους ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Στην Ελλάδα του 2012 αφού μας ταπείνωσαν και μας κοροϊδεύουν

σχεδόν τρία χρόνια με το ευρώ ή δραχμή, μας άρπαξαν μισθούς, συντάξεις, κόπους ετών, σταδιοδρομίες και όνειρα, τώρα ολοκληρώνουν το σχέδιο τους αρπάζοντας και αυτή την Εθνική μας υπόσταση.
Δεν μπορώ να δεχθώ ότι στελέχη των ΕΔ τα οποία αψήφησαν τα πάντα για να προσφέρουν ακόμα και τη ζωή τους στην πατρίδα κάθονται τώρα και κοιτάνε παθητικά το δελτίο ειδήσεων των 8, 9, 12. Η πολιτεία με εμπειρία στον σχεδιασμό των ψυχολογικών επιχειρήσεων και το δόγμα του σόκ, έχει καταφέρει και σε αυτή την κοινωνική ομάδα των στελεχών των ΕΔ να πετύχει ότι πέτυχε σε πάρα πολλές, αν όχι σε όλες, τις άλλες.

Οι Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών (ΝΠΔΔ) που εκτός από κάποιες δακρύβρεκτες και συμπαθητικές ανακοινώσεις προς τους φυσικούς τους προϊσταμένους , δεν έχουν να επιδείξουν καμία άλλη αξιόλογη δράση, έκαναν το θαύμα τους. Μας κοίμισαν καλά και βαθιά. Παραμονές των κατευθυνόμενων διαρροών περί μειώσεων (των νιοστών το τελευταίο διάστημα) και παραμονή της κοινής σύσκεψης των φορέων των Ενόπλων Δυνάμεων για τον συντονισμό της δράσης τους, συναντήθηκαν με σύσσωμο το επιτελείο του ΥΕΘΑ για να συζητήσουν για το PSI, που δεν θυμήθηκαν εννιά μήνες τώρα, και τον παραθερισμό των αποστράτων. Τελικά ποιος αλήθεια τους πιστεύει;

 Κύριοι έφτασε η ώρα. Τελείωσαν τα ψέματα και ο καθείς εξ ημών θα κριθεί από τα έργα του. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να διαπραγματευτείτε και αυτή ακόμα την ηθική υπόσταση των παιδιών σας, αν δεν τίθεται καν θέμα «Τρόικα ακόμα και με την κόρη μου πόρνη», τότε πετάξτε τα παλιά, τα σκουριασμένα, τα σάπια, τα άχρηστα και συσπειρωθείτε μαζί μας, με την ΑΝΕΑΕΔ, για να υψώσουμε, μαζί με όσους άλλους το θέλουν και το πιστεύουν, φωνή διαμαρτυρίας και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας.

Να αγωνιστούμε μακριά και έξω από συστημικά κατασκευάσματα και σκοπιμότητες, για το καλό των παιδιών μας, των οικογενειών μας και ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

Η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς, όμως σίγουρα δεν θα μας λείψουν και όλοι αυτοί που για προσωπικά οφέλη και φιλοδοξίες  προσπαθούν να σαμποτάρουν αυτό τον αγώνα. Ας συνεχίσουν να βλέπουν τις ειδήσεις των 8, 9, 12. Και αυτό καλό είναι.

http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...