Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


30 Αυγ 2012

Η κατάσταση δεν πάει άλλο...



Ως άνθρωπος που δεν μπορεί να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση που δημιούργησε στην πατρίδα μας η αφαίμαξη του Λαού, ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει τα κλοπιμαία τα οποία αυγατίζουν στις τράπεζες του εξωτερικού των ντόπιων λωποδυτών που κυβέρνησαν επί δεκαετίες τον έρμο τούτο τόπο, αρνούμαι να γίνω συνένοχος με την σιωπή μου στο σχέδιο εξόντωσης των συμπατριωτών μου. 

Αρνούμαι να βλέπω την σιωπηλή δολοφονία της τρίτης ηλικίας μέσω των μειώσεων συντάξεων που γιαυτές καταβάλλανε επί 10ετίες εισφορές.

Αρνούμαι να βλέπω τους ανθρώπους που πολεμούν τις ασθένειες τους με περισσή περηφάνια να καλούνται να πληρώσουν 1500 ευρώ για μία ένεση.

Αρνούμαι ο βουλευτής να παίρνει 5 - 10 χιλιάρικα , λες και έχει μεγαλύτερο στομάχι από τον οποιοδήποτε άλλο συνάνθρωπο.

Αρνούμαι να γίνω μειονότητα στην χώρα μου επειδή κάποιοι αποφάσισαν πως τα παιδιά των μουσουλμάνων με 2.5 μπορούν να σπουδάσουν, ενώ τα δικά μας παιδιά πρέπει να έχουν 19. 
Αρνούμαι να αποδεχτώ πώς οι αστυνομικοί θα υποκύψουν στα 600 ευρώ βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους στην μάχη με τους εγκληματίες και θα σταθούν απέναντι μας για να καταστείλουν τον πραγματικό τους εαυτό, γιατί σε λίγο και αυτοί θα πεινάνε.

Αρνούμαι πως είστε όλοι σας τόσο Νεκροζώντανοι που δεν σας νοιάζει τι θα απογίνετε , και αν θα ζήσετε η θα πεθάνετε εσείς και τα παιδιά σας .

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά...

ΤΟ 0 ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΙΝΑΙ 0 !!!

Όλοι μαζί σελίδες, μπλογκ, ομάδες, άνθρωποι να γίνουμε μία γροθιά και να παραλύσουμε το κτήνος που θέλει να λέγεται Ελληνικό κράτος.

Δεν είναι κράτος αυτό...Να ορίσουμε μετά από συνεννόηση την Ημέρα Χ , όπου όλοι μαζί θα βγούμε στον δρόμο, όχι στην Αθήνα, όχι στην Θεσσαλονίκη, αλλά παντού στις τοπικές κοινωνίες μας, δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν όλους μαζί.....

Μέχρι να παραλύσει η χώρα και να τελειώνουμε με τους μπάσταρδους.....

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...