Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


31 Αυγ 2012

Η εμφανής μεθόδευση


Η εμφανής μεθόδευση

Χτες βγήκε για πρώτη φορά μια είδηση για το πόσο κοστίζει ετησίως η ανεργία στην Ελλάδα και μάθαμε ότι το εν λόγω κόστος ανέρχεται στα 4 δις ευρώ. Οι ασφαλιστικές εισφορές που χάνονται συν τα επιδόματα ανεργίας που χορηγούνται, είναι οι συνιστώσες αυτού του κόστους.

Η είδηση φαίνεται συνηθισμένη αλλά δεν είναι. Είναι το πρώτο βήμα για την στοχοποίηση των ανέργων από ένα σύστημα που “υποδεικνύει” στους ναζιστές θύτες του τα υποψήφια θύματά τους για να αρχίσουν αυτοί τη βρομοδουλειά.

Όπως το ίδιο σύστημα στοχοποίησε τις οροθετικές πόρνες και τους μετανάστες, τώρα θέτει εμπρός στο στόχαστρο των ναζί συνεργών του τους άνεργους. Σε λίγο θα αρχίσει το κυνήγι και αυτών για να σωθεί η πατρίδα, με πρώτα θύματα βεβαίως τους άστεγους που αποτελούν τον πλέον εύκολο στόχο. Εξάλλου στο άθλιο καπιταλιστικό σύστημα που ζούμε, όποιος δεν εργάζεται θεωρείται “ναυάγιο”, όπως και οι συνταξιούχοι. Ο σύγχρονος Καιάδας δεν είναι μόνο για αλλοδαπούς, ανάπηρους, ασθενείς, ομοφυλλόφυλους αλλά και για άνεργους, άστεγους και ηλικιωμένους. Και στον Καιάδα έχουν επιφορτιστεί να τους πετάνε, οι ανάπηροι στο πνεύμα συνεργοί των διεθνών εξουσιαστών.

Η κοινωνία μας εκφασίζεται με γοργούς ρυθμούς και αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο ανάλογη με αυτήν του 1930 όταν ο Χίτλερ έλαβε 35% του εκλογικού σώματος και πήρε την εξουσία στην Γερμανία με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το χρηματοοικονομικό κατεστημένο αυτή τη στιγμή φτιάχνει την επόμενη κυβέρνησή του στην Ελλάδα. Όπως μετά από τον ΓΑΠ έφτιαξαν έναν ακροδεξιό Σαμαρά, έτσι και μετά τον Σαμαρά φροντίζουν να έχουν μια ελληνική κοινωνία που θα ψηφίσει έναν ακόμα πιο ακροδεξιό, έναν φασίστα, έναν ναζί και αυτό δεν αργήσει να γίνει διότι μεθοδεύεται λεπτομερώς μέρα με τη μέρα.

Το αντίπαλο δέος δείχνει πλήρως ακίνδυνο και ανήμπορο να αντιδράσει.

Το ΚΚΕ αναμένει το θαύμα της κομμουνιστοποίησης όλων μας ύστερα από κάποια επιφοίτηση και ως τότε στέκει μακριά από κάθε κοινωνική δράση και κίνημα, και ο Σύριζα αναπαύεται θεωρώντας εαυτόν κυβέρνηση σε αναμονή, κάτι που θα αποδειχτεί όνειρο θερινής νυχτός εντός πολύ λίγου χρόνου.

Η Ελλάδα εντός του φετινού χειμώνα θα είναι μια υποσαχάρια χώρα με κοινωνία που ρέπει προς τον φασισμό και περιμένει μια φασιστική κυβέρνηση για την εκφράσει. Ήδη το Κοινοβούλιό μας θυμίζει χώρες τέτοιας ποιότητας. Και τέτοιας ποιότητας χώρες και κοινωνίες βέβαια, δεν δικαιούνται να έχουν ούτε κοινωνική πρόνοια, ούτε δημόσια υγεία, ούτε παιδεία, ούτε φυσικούς πόρους, ούτε φυσικό και πολιτισμικό κεφάλαιο. Δικαιούνται μόνο να λαμβάνουν τα ψυχία που τους δίνουν οι διεθνείς τοκογλύφοι εξαγοραστές και να ζουν έρποντας, με μοναδικό στόχο να αποτελούν φθηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό.


Εκεί την καταντήσαμε την πατρίδα και τη ζωή μας και τα χειρότερα έπονται ολοταχώς.

Γιάννης Μακριδάκης
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...