Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


21 Σεπ 2012

Δεν είναι πλούσιος ο βουλευτής ρε παιδιά, οι άλλοι είναι φτωχοί!

Δεν είναι πλούσιος ο βουλευτής ρε παιδιά, οι άλλοι είναι φτωχοί!



Ο αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νικ. Παντελής, έδωσε εντολή να ερευνηθεί το ζήτημα του "περίεργου" πλουτισμού, 33 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προέκυψε μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ.

Αυτά κύριοι, είναι ντροπής πράγματα...

Είναι δυνατόν να αμφισβητείται το κύρος και η εντιμότητα, των εκλεγμένων από το λαό ηγετών, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή για το μέλλον του τόπου; Με τι μούτρα θα μας πουν αύριο, μεθαύριο ή και σήμερα, πως οι μισθοί και οι συντάξεις, πρέπει να μειωθούν, έχοντας στην πλάτη τους το βραχνά της κακοδιαχείρισης και της μίζας;

Και για να έχουμε το καλό ρώτημα "κύριοι" του ΣΔΟΕ, τι ακριβώς εννοείται πλουτισμό; Ας το πάρουμε λογικά. Ο βασικός μισθός αυτή τη στιγμή, χωρίς ασφάλειες, ένσημα και βλακείες πάντα, είναι γύρω στα 550 ευρώ. Με αυτά ο εργαζόμενος πρέπει να πληρώσει το σπίτι του, το φαγητό, το κινητό, το χαράτσι, το ρεύμα, το πετρέλαιο, τη βενζίνη και το νερό. Πόσα του μένουν λοιπόν; Περίπου -300 ευρώ το μήνα.

Ε δηλαδή επειδή ο βουλευτής, παίρνει κοντά 9000 ευρώ, έχει πληρωμένα σπίτια, αμάξια, τηλέφωνα, ταξίδια αμέσως δηλαδή να τον πούνε "πλούσιο"; Τι στερεότυπα είναι αυτά; Δεν είναι πλούσιος ο βουλευτής ρε παιδιά, οι άλλοι είναι φτωχοί!

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...