Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


8 Οκτ 2012

Η Βάσια Παναγοπούλου η Λένα Κιτσοπούλου οι ελεύθεροι και οι σκλαβωμένοι.


20121007-080227.jpg
Επειδή πολλής λόγος γίνεται περί ελευθερίας της έκφρασης της δημοκρατίας και όλα τα συναφή, θα καταθέσω την γνώμη μου, χωρίς βέβαια να θέλω να συμφωνήσει κανείς μαζί μου.
Στην ζωή είναι κανείς ελεύθερος, στον βαθμό που του επιτρέπουν οι άλλοι είτε λόγο της αδυναμίας
τους είτε λόγο πολιτισμού τους να είναι ελεύθερος.
Στην προκειμένη περίπτωση, οι κυρίες Παναγοπούλου και Κιτσοπούλου είναι ελεύθερες γιατί οι αντίπαλοι τους -οι αντιμαχόμενοι τους είναι πολιτισμένοι.
Στην ζωή όλα είναι σχετικά. Κάποιος μπορεί να είναι πολύ πλούσιος έχοντας μόνο 10000 Ευρώ γιατί οι υπόλοιποι έχουν από 100 ευρώ ο καθένας, αντίθετα κάποιος μπορεί είναι πολύ 
φτωχός έχοντας 10000 Ευρώ γιατί οι υπόλοιποι έχουν 100 000 ευρώ.
Κάπως έτσι είναι και τα πράγματα για όσους πολύ συχνά προβάλουν τους εαυτούς τους ως μαχητές και προστάτες της ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
Είμαι 100% σίγουρος ότι αν αύριο το πρωί κάποιος άλλος ηθοποιός παρουσιάσει μια θεατρική παράσταση με θέμα τον Μωάμεθ στην Αθήνα, οι ίδιοι που σήμερα παρουσιάζονται ως οι βασικοί στυλοβάτες της ελευθερίας της έκφρασης και της Δημοκρατίας θα σπεύσουν πρώτοι να υπερασπιστούν τους ισλαμοφασίστες που θα κραυγάζουν στους δρόμους, ζητώντας να σταματήσει η παράσταση γιατί προκαλεί το θρησκευτικό συναίσθημα και υποκινεί τον θρησκευτικό φανατισμό.
Ας υπενθυμίσω ότι κανένας αριστερός κεντρώος δεξιός φιλελεύθερος κουμουνιστής προοδευτικός κτλ ηθοποιός δεν βγήκε να υπερασπιστεί την ελευθερία της έκφρασης στην περίπτωση των σκίτσων ή της ταινίας για τον Μωάμεθ.
Γέμισε η κοιλιά της ελληνικής διανόησης από φαγητά και μέθυσε από αγαθά του καπιταλισμού και τώρα πριονίζει την κοινωνική συνοχή, υπερασπιζόμενη τους ισλαμοφασίστες και διακωμωδώντας τα πιστεύω των Ελλήνων.
Κανείς πολιτισμός καμιά ιδεολογία και καμιά θρησκεία δεν έμεινε όρθια όταν ήρθε σε επαφή με το Ισλάμ.
Σήμερα δεν υπάρχει ελευθερία ούτε στην Ελλάδα ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη, έχουμε σκλαβωθεί στο Ισλάμ, πριν ακόμη αυτό γίνει εξουσία και όποιος αμφιβάλει, ας βγει να διαβάσει σε ένα ραδιόφωνο ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Salman Rushdie Σατανικοί στίχοι, η ας βάλει το βιβλίο αυτό ως δώρο στους αναγνώστες του ο Ριζοσπάστης ή η Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο χωριό μου λένε, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, προς το παρόν ας απολαύσομε την παράσταση «Corpus Christi» ευχαριστώντας την πολιτισμένη θρησκεία που μας επιτρέπει να είμαστε ελεύθερη.
Ναι ναι, μην φωνάζεις η συγκεκριμένη θρησκεία σου επιτρέπει να είσαι ελεύθερος, όχι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αν αμφιβάλεις διάβασε ένα απόσπασμα από τους σατανικούς στίχους δημόσια για να δούμε αν θα σε προστατεύσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από την άλλη θρησκεία, έτσι για να κατανοήσεις ποιός είναι σήμερα ποιό δυνατός στην Ελλάδα, ο ισλαμοφασισμός ή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Για τα επόμενα 10 -15 χρόνια θα είναι ακόμη πολλοί ηθοποιοί ελεύθεροι, μετά δεν προβλέπεται, γιατί το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων θα είναι πλειοψηφία στην Βουλή με μόνη αντιπολίτευση την τότε ακροδεξιά, μέλη της οποίας θα είναι και τα παιδιά όλων αυτών των πρόσκαιρων υπερασπιστών – καταχραστών της ελευθερίας της έκφρασης και της Δημοκρατίας, μαζί με τα παιδιά του Κασιδιάρη.
Αυτοί που αναζητούν φασίστες εντός των Ελλήνων, απλώς αποπροσανατολίζουν την κοινωνία από τον πραγματικό φασισμό, τον ισλαμοφασισμό ο κινείτε και οργανωμένα και κατευθυνόμενα, είπαμε, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...