Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


8 Νοε 2012

Γι’ αυτό η Αλέκα ήταν ενθουσιασμένη… Η Ελλάδα από χθες εισήλθε και επίσημα στην ΚΟΜΕΚΟΝ!


Με έναν τρόπο κωμικόν, μπήκαμε στην Κομεκόν.

Τα μέτρα που ψηφίστηκαν χθες, παραπέμπουν όχι στο Ευρωπαϊκό κεκτημένο, αλλά σε  Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Μογγολία του 1950. Όταν εισήλθαν στο“Οικονομικό Συμβούλιο Αμοιβαίας Βοήθειας”.

Πλήρης καταστροφή της πραγματικής οικονομίας, της Εθνικής αστικής τάξης, του αγρότη και του εργαζόμενου εκτός νομενκλατούρας. Αποθέωση του χρηματοπιστωτικού συστήματος επάνω στα συντρίμμια του Έθνους – κράτους. Ο Λάτσης, ο Σάλλας και ο Προβόπουλος σε ρόλο Μπρέζνιεφ επάνω στην πλατφόρμα από τις ισοπεδωμένες σάρκες του “προλεταριάτου”.

Τους οφείλουμε συγχαρητήρια. Ο ελληνόφωνος Λένιν, ο Κώστας Σημίτης, παρεα με τους πιστούς “αντιστασιακούς” συντρόφους του, Ράπανους, Βουρλούμηδες, Μπόμπολες, Κωστόπουλους κ.α., με πίστη στον σκοπό τους και μεθοδική δουλειά, θριάμβευσαν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τα κατάφερε. Ο πρόεδρος της “σοσιαλιστικής διεθνούς”, έφερε στην Ελλάδα τον “υπαρκτό σοσιαλισμό”. Τον είχαμε υποτιμήσει…

Αντιγράφουμε από φιλικό ιστολόγιο:

“Το υψηλότερο επίπεδο στην Τέχνη του Πολέμου, είναι το: να μην φτάνεις στη σύγκρουση ποτέ”



Σε παλαιότερο άρθρο  είχαμε δει τα 4 προπαγανδιστικά στάδια που χρησιμοποιούσε η κομουνιστική Ρωσία για την υπονόμευση και την ανατροπή εθνών κρατών!
Η ιδεολογική υπονόμευση ή “δραστικά μέτρα”, έχουν ως στόχο να αλλάξουν την αντίληψη της πραγματικότητας, ώστε παρ όλη την πληθώρα των διαθέσιμων πληροφοριών, κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να έρθει σε λογικά συμπεράσματα! (για το συμφέρον και την υπεράσπιση, του εαυτού του, της οικογένειάς του, την κοινότητά του ή τη χώρα του)
Το μοντέλο αυτό δεν εφαρμόζεται μόνο σε βάρος των χωρών του 3ου κόσμου! Προσαρμοσμένο στα δυτικά πρότυπα -όπου δεν επιτρέπεται ο πόλεμος εντός της Ευρώπης- χρησιμοποιείται από τους ισχυρούς παίχτες προς τις χώρες “πιόνια” του νότου, όπως η Ελλάδα.
Και εμείς δηλαδή τώρα ….θα έπρεπε να ελπίζουμε… ότι οδεύουμε γοργά προς το στάδιο 4;;;
Κάθε κανονικό έθνος σίγουρα θα αντισταθεί σε μια τέτοια «προοδευτική αλλαγή». Θα προκύψουν θύλακες αντίστασης, λίγο μετά την ανάληψη, που φυσικά θα αντισταθούν στο νέο σύστημα. Μερικοί μπορεί να πάρουν τα όπλα και να φύγουν στα βουνά (όπως στο Αφγανιστάν). Οι “Μεταρρυθμίσεις” (όπως συνήθως αποκαλείται η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) των υπηρεσιών ασφαλείας, (αστυνομίας και στρατού) από τη νέα κυβέρνηση, μπορεί να οδηγήσουν σε μια κατάσταση «διάσπασης της πίστης» μεταξύ των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και να καταστήσει την πλειοψηφία του πληθυσμού μια ανυπεράσπιστη μάζα. Σε αυτό το σημείο, για να αποφευχθεί «η αιματοχυσία», ο ανατροπέας κινείται προς εξομάλυνση, ένας όρος δανεισμένος από τη σοβιετική προπαγάνδα του 1968 -από την εποχή της Σοβιετικής «αδελφικής» εισβολής στην Τσεχοσλοβακία. Ο σύντροφος Μπρέζνιεφ διακήρυξε την «κανονικοποίηση (ομαλοποίηση)».
Και είχε δίκιο: η ηττημένη χώρα οδηγήθηκε ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ στην κανονική κατάσταση του σοσιαλισμού… με υποταγή.
Μεταφέροντας αυτό στην παρούσα κατάσταση, είμαστε εμείς απέναντι στα παγκόσμια τραπεζικά συμφέροντα που ελέγχουν την κυβέρνησή μας. (Αν ακολουθήσετε τα χρήματα, αυτό είναι το συμπέρασμα)
Αυτή η κατάσταση της «κοινωνικής ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ» μπορεί να διαρκέσει για πάντα, που σημαίνει -το χρόνο της ζωής σας- και τη ζωή των παιδιών και κάποιες φορές και των εγγονιών σας …
Υπάρχουν διάφορες λύσεις για τα διάφορα στάδια της “ανατροπής”. Αν μια χώρα έχει αρκετή κοινή λογική για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ την ανατροπή στην αρχή της, στο στάδιο “ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ”, τότε μπορεί να μην χρειαστούν ποτέ οι επώδυνες και δραστικές λύσεις που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί το στάδιο “ΚΡΙΣΗ”.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...