Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


12 Νοε 2012

Οι υποκριτικές ικανότητες του Gottfrid Σάμαρσον


Οι υποκριτικές ικανότητες του Gottfrid Σάμαρσον

Την καθιερωμένη του πια παράσταση, έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός της Σουηδίας, Αντώνης Gottfrid Σάμαρσον, με αφορμή την ψηφοφορία για την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2013. Ο Gottfrid, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τις πρώτες του εμφανίσεις, ενώ όπως μας πληροφόρησε στενός του συνεργάτης, τις ώρες που δε μάχεται με την Τρόικα, κάνει μαθήματα ορθοφωνίας.

Ας δούμε τις καλύτερες στιγμές του:

"Η χώρα ή θα βγει ενωμένη από την κρίση ή δεν θα βγει καθόλου"Δηλαδή ή συμμετέχουμε στην καταστροφή της χώρας, ή καταστρεφόμαστε.. Μεγάλο δίλημμα πραγματικά.

"Εμείς αυτό κάνουμε. Όχι όπως κάποιοι άλλοι που επιχειρούν να διχάσουν την κοινωνία γιατί δεν έχουν πρόγραμμα"Καλά τα λέει ο Σάμαρσον! Από κόμπλεξ το κάνουν επειδή δεν έχουν πρόγραμμα και αυτός έχει! 

"Ούτε μέσα στο κόμμα τους δεν έχουν την ίδια γραμμή. Θα ενώσουν τους παραέξω;" Πες τα Χρυσόστομε.. Ενώ εσύ, αν κάποιος δεν έχει ίδια γραμμή τον διαγράφεις και λύνεις το πρόβλημα. 

"Εκμεταλλεύεστε τον πόνο των ανθρώπων"Αχ... έτσι κάνουν όσοι ελέγχουν τα ΜΜΕ.. Σα χτες το θυμάμαι που απειλούσαν με διακοπές μισθών. 

"Λέτε σε όσους περάσουν την πόρτα του γραφείου σας ναι"Και κάπως έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το δημόσιο. 

"Και λέτε όχι σε όλα μέσα σε αυτή την αίθουσα"Σχιζοφρενείς Αντώνη, τι περιμένεις. Να εδώ τις έχω τις 18 δεσμεύσεις που έδωσαν. 

"Δεν θέλετε να κυβερνήσετε"Κοίτα, ο,τι και να κάνει κανείς μετά τη δική σου διακυβέρνηση, θα είναι λίγο. Οπότε ναι. 

"Τα χρήματα της δόσης που πρόκειται να πάρουμε, θα έρθουν έγκαιρα", Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου 

"Τα χρήματα θα έρθουν στο ακέραιο και με το παραπάνω και γι΄αυτό το παραπάνω δουλεύω συνεχώς". Δε θέλουμε να δουλεύεις συνεχώς, άνθρωπος είσαι κι εσύ, πρέπει να ξεκουράζεσαι. Τα παραπάνω έτσι κι αλλιώς δεν τα χρειαζόμαστε, αφού το πρόγραμμα βγαίνει. Τι θες, να μας το χτυπάνε μετά ότι μας τα χάρισαν;

"Από αύριο γυρίζω κεφάλαιο. Δεν θα περιμένω τις επενδύσεις. Θα τις κυνηγήσω και μέσα και έξω". Αυτό το δήλωσε χτες, οπότε αν δείτε ένα χαζό στο δρόμο να γελάει μόνος του, μη φοβηθείτε, είναι ο Αντώνης και παίζει.


Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...