Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


20 Δεκ 2012

21/12/2012 Τα υπαρκτά σενάρια καταστροφής .....


 Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου

 Πολυ λόγος για την 21/ 12/2012 και το ημερολόγιο των Μάγιας που τελειώνει με την μεγάλη πλημμύρα την ημέρα αυτή. Τι θα μπορούσε όμως να προκαλέσει τέτοιο μεγάλο κακό στο πλανήτη μας τις επόμενες ώρες που απομένουν για την ημερομηνία αυτή ? 
 Αν λοιπόν η ημερομηνία είναι σωστή και δεν υπάρχει κάποια παρέκκλιση τότε τα βασικά υπαρκτά σενάρια είναι....
δύο.  
 Το πρώτο έχει να κάνει με φυσικές γεωλογικές αναταραχές που εδώ και λίγο καιρό ανησυχούν ηφαιστειολόγους και σεισμολόγους σε όλο τον Ειρηνικό ωκεανό με τις συνεχόμενες ενεργοποιήσεις ηφαιστείων αλλά και την συσσωρευμένη σεισμική δραστηριότητα στο εθνικό πάρκο του Yellowstone. 
 Το εθνικό πάρκο του Yellowstone καλύπτει μια έκταση 3.472 τετραγωνικών μιλίων από ανέγγιχτο τοπίο.  290 καταρράκτες  300 + geysers Old Faithful εκρήγνυται σχεδόν κάθε ώρα.  Πάνω από 1.100 ιστορικές δομές.  200 + είδη πουλιών.  950 μίλα από μονοπάτια πεζοπορίας.  καταφύγια άγριας ζωής  για 60 και πλέων είδη θηλαστικών, είναι αυτά που το καθιστούν, το μεγαλύτερο Εθνικό πάρκο των Η.Π.Α. 
 Δείτε στην συνέχεια ένα περιγραφικό βίντεο.           

 Η συνεχόμενη σεισμική δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό στην περιοχή του Εθνικού πάρκου αλλά και κατά μήκος του ρήγματος του Αγ. Ανδρέα στην Καλιφόρνια, ανησυχεί τους επιστήμονες και δεν θέλουν να σκεφτούν το χειρότερο σενάριο, να ενεργοποιηθεί το ηφαίστειο του Yellowstone μετά από 640.000 χρόνια.
 Μια τέτοια έκρηξη θα μπορούσε να επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη και φυσικά να καταστρέψει μεγάλο κομμάτι της Αμερικής. Εδώ φυσικά θα μπορούσε μάλιστα κάποιος να φέρει στην μνήμη του τα λεγόμενα του Ησίοδου στα πέντε γένη, σχετικό θέμα με το βίντεο που αξίζει να παρακολουθήσετε μπορείτε να ΕΔΩ   
 Το νέφος της τέφρας που θα εκλυθεί κατά την ώρα της έκρηξης, υπολογίζουν ότι θα νεκρώσει τη βλάστηση σε έκταση 1000 μιλίων και θα κάψει ένα στρώμα βάθους 10 ποδιών την ίδια ώρα  τα τοξικά αέρια που θα απελευθερωθούν από την έκρηξη, θα αναγκάσουν εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Φυσικά όλο αυτό το τεράστιο νέφος είναι ικανό να σκοτεινιάσει την ημέρα σε πολλά σημεία της γης, μέχρι και να ρίξει ολόκληρο το μ.ο θερμοκρασίας της γης προκαλώντας ακραία φυσικά φαινόμενα, όπως την μεγάλη πλημμύρα που περιγράφουν οι Μάγιας και τις 3 ημέρες συνεχόμενο σκοτάδι. 
 Το δεύτερο εξίσου τρομακτικό σενάριο έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στην Μέση Ανατολή. Ειδικότερα η χθεσινή έναρξη της εγκατάστασης των πρώτων Patriot που μεταφέρθηκαν στην Τουρκία παρά την αντίδραση του Ιράν
 Η πράξη αυτή μπορεί να προκαλέσει την οργή των Ιρανών και να θελήσουν να κάνουν ένα εντυπωσιακό, προειδοποιητικό η προληπτικό χτύπημα με Πυρηνικά, σε ένα φαινομενικά αδύναμο αντίπαλο όπως η Τουρκία.  Με αυτό τον τρόπο θα κάνουν μια επίδηξη δύναμης και θα γνωστοποιήσουν στους εν δυνάμει αντιπάλους του ότι είναι εφοδιασμένο με το όπλο που μέχρι τώρα προσπαθούν να αποτρέψουν την κατασκευή του. 
 Ένα τόσο εντυπωσιακό χτύπημα που ουσιαστικά θα είναι και η πρώτη πυρηνική δοκιμή από το Ιράν θα μπορούσε να επιφέρει παρόμοιες, καταστροφικές συνέπειες στους κατοίκους των γύρω περιοχών με αυτές της υποθετικής έκρηξης του Yellowstone. 
 Ένα τρίτο και τελευταίο σενάριο αλλά με αρκετή δόση φαντασίας θα ήταν η εμφάνιση τωνγιγαντιαίων αντικειμένων που θεωρητικά πλησίαζαν την γη. Τα οποία σε πιο πρόσφατη έρευνα βρίσκονταν ΕΔΩ. Η έκταση των αντικειμένων αυτών όπως λέγετε μπορεί να φτάνει και τα 240 χιλιόμετρα ! όπου σε ευθεία και σε μικρό ύψος μπορούν άνετα να καλύψουν μια περιοχή από την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη και να κόψει την επαφή με τον ήλιο σε τεράστια έκταση. 
 Φυσικά μπορεί, που είναι και το πιο πιθανό, να μην συμβεί απολύτως τίποτα από τα προαναφερθέντα και η 22 Δεκεμβρίου να ξημερώσει όπως συμβαίνει εδώ και χιλιάδες χρόνια. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...