Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


2 Μαρ 2011

Κρύο, βροχές και χιονοπτώσεις και σήμερα

Βροχές, καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια, χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά κατά τόπους και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας και πολύ θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα.
Στην Αττική θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 3 με 5 και στα νότια του Θερμαϊκού τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Για την Πέμπτη, η ΕΜΥ προβλέπει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά νεφώσεις με βροχές και στα δυτικά και νότια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές μέχρι το μεσημέρι θα εμφανιστούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες και το απόγευμα βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ στα βόρεια θα σημειωθεί τοπικά παγετός.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...