Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


27 Μαΐ 2011

Βροχές και τοπικές καταιγίδες και σήμερα

Βροχερός θα είναι και σήμερα ο καιρός ενώ αναμένεται και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, με κίνδυνο χαλαζόπτωσης το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα υποχωρήσει στα ανατολικά.
Στην Αττική ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 Μποφρόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις αυξημένες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και το Σάββατο. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του Βόρειου και ανατολικού Αιγίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα . Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που  μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές νεροποντές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι στα θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3-4 Μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 Μποφόρ.ENET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...