Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


15 Ιουν 2011

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΕΦΟΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ


Μια ξεχωριστή εμπειρία:"Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ  μέσα στο κεφάλι και το σώμα του. Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία..
 
28 λεπτά μετά ξύπνησε! Αυτή είναι η μεγαλύτερη κλινικά τεκμηριωμένη επιθανάτια εμπειρία που έχει καταγραφεί.
Αργότερα είπε πως τον χρόνο που ήταν νεκρός είχε μπει σε μια διαδικασία προσωπικής κρίσης περνώντας μέσα από μια σήραγγα  που στο βάθος είχε ένα λαμπρό φως.  Κατά την διάρκεια της αυτοκριτικής του παρουσιάστηκε μια αλληλουχία από μελλοντικά γεγονότα που θα επηρέαζαν τον κόσμο παγκοσμίως.  Τα γεγονότα αυτά θα συνέβαιναν εώς το 2014 και συγκεκριμένα μεταξύ 2011 και 2012
Συγκεκριμένα μιλάει για την επιστροφή ενός ενεργειακού συστήματος που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό αλλά κανένας δεν γνώριζε και  θα καταλήξει σε μια ηλεκτρομαγνητική μετατόπιση των πόλων της Γης μεταξύ 2012 και 2014.  Η όλη διαδικασία θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε η  ανθρωπότητα να αλλάξει την συνείδηση της."
Αυτή είναι η ιστορία του Dannion Brinkley και την υποστηρίζει δεκάδες χρόνια τώρα. Υπάρχει περίπτωση να βίωσε αυτήν την μοναδική εμπειρία; Ίσως παρακάτω να 


Η ΝΑΣΑ έχει προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια για ισχυρές ηλιακές καταιγίδες το 2012 που πιθανόν μας "στείλουν" στον Μεσαίωνα! (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ και αν δεν το έχετε διαβάσει καλό θα είναι να το κάνετε πριν συνεχίσετε).


Ο Ρώσος επιστήμονας αστροφυσικός Αlexey Dmitriev υποστηρίζει πως οι μεταβολές αυτές, θα είναι πολύ χειρότερες απ'αυτές που προειδοποιεί η NASA!!!
Ανέλυσε τις αυξανόμενες αλλαγές στα μετεωρολογικά και σεισμολογικά φαινόμενα, καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές στο γήινο μαγνητικό πεδίο. Επίσης μελέτησε  τις ηλιακές μεταβολές, και τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και τα μαγνητικά πεδία όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.
Παρατήρησε πως η δέκα φορές μεγαλύτερη αύξηση στο στρώμα του Ήλιου  δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή που ο Dmitriev  ονομάζει ενεργειακό σύννεφο φωτονίων (the unkonwn alien photon belt)  και ευθύνεται για τις αλλαγές.  Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης σφαιρών πλάσματος στην ατμόσφαιρα, είναι ένα σημάδι για τον επικείμενο «μετασχηματισμό της Γης»,  περιλαμβάνοντας διαδικασίες με αλληλεπιδράσεις πέρα ​​από το τρισδιάστατο κόσμο. 


Επιπλέον στις 14 Ιουλίου  2010 επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν  ότι το ηλιακό μας σύστημά περνά μέσα από ένα διαστρικό ενεργειακό νέφος αερίων, το οποίο διαταράσσει τον Ήλιο.  Σε συνδυασμό με την μετακίνηση και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης, θα είμαστε ουσιαστικά απροστάτευτοι σε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη με όλα τα επακόλουθα..
Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου.


Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑSA να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός; 

Μας φαίνεται απίστευτο πως ο Dannion Brinkley είχε προβλέψει μέσω της ασυνήθιστης εμπειρίας του γι'αυτό που προειδοποιούν οι επιστήμονες σήμερα.. Φυσικά ακόμα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, παρά μόνο η παραπάνω προειδοποίηση.  Εμείς συγκεντρώσαμε τα στοιχεία και τα συμπεράσματα φυσικά δικά σας.

Αναρωτιόμαστε αν η προφητεία των Ινδιάνων Χόπι έχει να κάνει  σχέση με τα παραπάνω.

worldjudge2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...