Blogger


''Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα που πρέπει το μεγάλο ΝΑΙ η το μεγάλο ΟΧΙ να πούνε''
Καβάφης


«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν»
(Μακρυγιάννης)


21 Μαρ 2011

Βροχές και χιόνια σήμερα


 
Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού και από την καλοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας, η Δευτέρα ξεκινάει με βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, καταιγίδες στην Κρήτη και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στα ανατολικά, ενώ πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις και τοπικές βροχές κατά διαστήματα θα εκδηλωθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, την Κρήτη και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ από το απόγευμα θα υπάρξει βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ανατολικοί, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και τα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...